Print this page
Send this page
Increase font size
Decrease font size

Welkom bij ENAT

Welkom

Welkom op de website van ENAT - het Europees Netwerk voor Toegankelijk Toerisme (the European Network for Accessible Tourism).

ENAT is een non-profit platform die organisaties betrokken bij toegankelijk toerisme, bij elkaar brengt. 

Door het delen van kennis en ervaring binnen het netwerk, kan men verbeteringen doorvoeren om toerisme voor mensen met een beperking te bevorderen. Denk bijvoorbeeld aan de beschikbaarhied van toeristische informatie en verbetering van transport, infrastructuur, ontwerp en dienstverlening. Via en met ENAT kunnen leden goede voorbeelden van toegankelijk toerisme wereldwijd verspreiden.

Lees hier meer over Annagrazia Laura, de voorzitter van ENAT. 

Word lid van ENAT

ENAT leden zijn verspreid over meer dan 30 landen en 5 continenten. Ontwikkelingen vinden plaats op vele fronten, zoals bestemmingsmanagement, marketing, transport, tour operating, opleidingen, trainingen, standaarden en services. Door lid te worden van ENAT, blijft iedereen op de hoogte van nieuwe informatie en ontwikkelingen om zo de toekomst van toegankelijk toerisme in Europa en de rest van de wereld te bevorderen en te vormen. Toegankeljk toerisme is een sociaal duurzame investering.

Wanneer u betrokken bent bij toegankelijk toerisme en deel wilt uitmaken van de kennis en het netwerk van ENAT, nodigen wij u van harte uit lid te worden. 

Download hier de folder van ENAT. Versies in het Engels, Duits, Grieks, Italiaans, Spaans en Zweeds. 

 

Video rolstoeltoegankelijkheid in Amsterdam

News

03/03/2014 Handboek 'Zicht op Ruimte'

Nieuw handboek 'Zicht op Ruimte' biedt essentiƫle handvatten voor de broodnodige veiligheid en comfort in de gebouwde omgeving.

13/11/2013 ANVR Congres 2013

Gerda van 't Land van Landstede Buitengewoon Reizen en Veroniek Maat van Accessible Travel Netherlands zullen aanwezig zijn bij het ANVR Congres in Dresden van 14 tot 17 november. Het thema van het ANVR Congres is 'Anders!'.

29/08/2013 Nieuwe voorzitter voor ENAT

Nieuwe voorzitter voor ENAT: Annagrazia Laura